Jump to Navigation

Lakra

Lakra eshte nje shtepi perplot me vitamine K dhe C. Vetem nje grusht me laker ofron 91 perqind te sasise se rekomanduar te vitamine K, 50 perqind te vitamines C, sasi te mire te fibres, dhe nje mori te mira tjera si magnez, vitamine B6, folate e keshtu me radhe. Dhe te gjitha keto te mira i keni se bashku me jo me shume se 33 kalori. Kalori per kalori lakra ofron 11 perqind me shume vitamina C se sa portokallet.


Main menu 2