Jump to Navigation

Lakra Jeshile

Lakra Jeshile eshte tejet ushqyese, ka antioksidant te fuqishem dhe eshte anti-inflamatore. Nje filxhan me laker jeshile te ziera permbajne 1328 perqind te sasise se rekomanduar ditore te vitamines K (edhe 1228% me shume!), 192 perqind te sasise se rekomanduar te vitamines A, dhe deri 90 perqind te vitamines C. E pervec tjerash eshte gjithashtu edhe burim i mire i kalciumit dhe hekurit.


Main menu 2