Jump to Navigation

Mjalti

Mjalti prodhon rezultate efektive kur perdoret per plaget sepse ka veti antibakteriale (antibacterial quality) qe te mbron nga infeksionet. Gjithashtu hiqen helmimet apo materialet e huaja dhe ulen “edema” ose fryrjen pra ka aktivitet “anti-inflamator”.

Për fytin e skuqur - Limoni dhe mjalti

Limoni i ngrohtë dhe mjalti janë një recetë e testuar me të cilin shërohet dhembja dhe skuqja e fytit. Përpini sa më shumë lëngje të ngrohta. Zieni ujin me kripë dhe sa më shpesh gjatë ditës shpëlani fytin. Shumë shpejt dhembja dhe infeksioni do të kalojnë.Main menu 2