Jump to Navigation

Garicina Cambogia

Ekziston nje bime e kuqe, e madhe sa nje kokerr portokalli qe njihet ne botanike me emrin GARCINIA CAMBOGIA. Kjo bime thahet dhe bluhet duke e bere ne kete menyre pluhur. Ky pluhur ka pasur perdorime te ndryshme per shume e shume vite me radhe. Ne Indi perdoret per infeksione te ndryshme. Gjithashtu eshte perdorur si pune çamçakezi per te mbajtur te shendetshem dhembet dhe mishin e dhembeve. Ne Indi, gjithashtu perdoret si erez ne gatim, sidomos ne gjellet e famshme indiane “Keri”. Ne disa vende bima eshte perdorur si afrodiziak (nxites i epshit seksual).

Ne Kine perdoret ne diabetin tipi 2, ne disa semundje melçie dhe per parazite.Main menu 2