Jump to Navigation

Kura per Ulceren

a) Lule Basani eshte nje nga bimet me te rendesishme qe rekomandohet per kurimin e ulceres ne stomak.
Çaji i perfituar nga zierja e kesaj bime ne nje perzierje me vajin e ullirit, lihet per rreth 40 dite ne nje ene prej qelqi. Kur kjo mase te marre nje ngjyre te kuqerremte, atehere mund te perdoret. Masa e krijuar ne forme kremi mund te perdoret çdo mengjes derisa ajo te jape rezultatin e deshiruar
b) Perzierja e majdanozit, Gremit dhe mustaqeve te misrit.
Lengu i perftuar nga keto bime pihet per 5-6 dite. Pas kesaj perzihet nje luge piper i zi i bluar, 1 luge sheqer, pak kine e shtypur dhe veze e rrahur.
Me kete perzierje behen hape, te cilat pihen nga 3 ne dite. Edhe ky mjekim perseritet per 6 dite radhazi.


Main menu 2