Jump to Navigation

Dieta e grupit të gjakut

Bazuar në principet e kësaj diete të shëndetshme dhe efikase, duhet patjetër grupi i gjakut. Sipas specialistëve që e duan këtë dietë, personat me grupin e gjakut 0 do të përfitonin të mira nga dieta me shumë proteina, të tipit Aktins. Kush ka grupin e gjakut 

A duhet të ndjekë një dietë me ushqime bimore dhe drithëra, duke limituar përdorimin e mishit. Grupi B preferohet të konsumojnë produkte të qumështit dhe mishit pa yndyrë, duke mënjanuar produktet e konservuara dhe me sheqerna. Grupi AB mund të hajë pak nga të gjithë ushqimet, pa e tepruar me produktet e qumështit.

Kjo dietë nuk ka shumë mbështetës pasi paraqitet shumë thjeshtë dhe shumë kufizuese. Dhe nuk është për një kohë të shkurtër, por për gjithë jetën, pasi tregon ushqimet e përshtatshme për çdo grup gjaku.Main menu 2