Jump to Navigation

Farmakologjia

Farmakologjia (nga greq. φάρμακον - substancë shëruese dhe λόγος - shkencë) është degë e mjekësisë, e cila merret me studimin e ndikimit të substancave kimike (medikamenteve) në organizmin e gjallë. Sot kjo shkenë ka evoluar aq shume sa qe çdo ditë institutet e kerkimeve me te medha ne botë hulumtojnë për barëra të reja te cilat i shtohen listes çdo ditë.

Kërko ilacet ne listen me poshtë sipas alfabetit.Main menu 2